Lesklé kuchyne

Lesklé kuchyne od iKuchyne.sk. Pre vypracovanie návrhu a cenovej ponuky volajte 0908 50 90 91 a dohodnite si s nami osobné stretnutie!

Plánujete výmenu svojej starej kuchyne a uvažujete nad vysoko lesklou kuchyňou?
V nasledujúcom článku Vám priblížime kvalitu lesklých kuchýň značky ikuchyne! Na začiatok by sme Vám radi vysvetlili, že kvalita a precíznosť pri výrobe lesklých kuchynských dvierok je u nás prvoradá. Preto v našej ponuke nájdete iba lesklé povrchové úpravy s dokonale hladkým povrchom a vysokým percentom zrkadlenia. S materiálmi ako lesklá fólia alebo lesklá drevotrieska pracujeme len veľmi zriedka – vyslovene na vyžiadanie zákazníka. Problémom pri lacných materiáloch lesku je, že pri pohľade proti slnku je viditeľná výrazná „pomarančová kôra“ – drobné nerovnosti ktoré pokazia dobrý dojem z lesklej kuchyne.

Kuchynská linka z našej ponuky na fotkách nižšie je vyrobená v prevedení LAK vysoký lesk s úpravou proti odtlačkom prstov. Korpusy skriniek sú vyrobené z bielej drevotriesky a naopak všetky kuchynské dvierka aj pohľadové boky sú lesklé. Príjemným kontrastom k lesklým bielym plochám je použitá imitácia medeného keramického materiálu. Tento je použitý na pracovných doskách a zástenach, ktoré sa tak dajú jednoducho udržiavať. Všetky materiály a decentné 10cm hliníkové madlo je použité aj pri výrobe knižnice a obývačky na mieru. V kuchyni je použitý kameninový drez BLANCO METRA 45 S s chromovou batériou MILA.

»
Špecifikácia:

Lesklé kuchyne
Rozmer kuchyne: 2850 x 2800mm
Kuchynské dvierka: Biely vysoký lesk
Pracovné dosky: Ceramic Medený

Cena kuchyne:

v prevedení STANDARD: 6.217 4.352 €
v prevedení PREMIUM: 6.723 4.706 €
v prevedení EXCLUSIVE: 8.360 5.852 €
Jednotlivé prevedenia sa líšia použitými materiálmi. V prevedení INDIVIDUAL sa medze nekladú. Môžete ľubovoľne kombinovať všetky prevedenia a tak cenu kuchyne prispôsobiť svojmu rozpočtu a požiadavkám. Pre vypracovanie presnej cenovej ponuky Vašej lesklej kuchyne volajte 0908 50 90 91

!
Profesionálne služby:

Rýchla cenová ponuka
Odborné poradenstvo
Laserové zameranie priestoru
Bezpečná doprava a vynáška
Profesionálna montáž
Záruka na kuchyne až 10 rokov

Sorry, no results were found, search again?